torsdag 27 maj 2010

Vinn stickböcker!

Vi lottar ut de tre första titlarna som publicerades här på Stickboksbloggen den 21 maj; Northern Knits, Sticka småvarmt och Knitted Lace of Estonia.

För att vara med och tävla ska du göra två saker:
  1. Skriv en kommentar - risa eller rosa! - om någon av de böcker som presenteras här på bloggen och som du köpt eller läst. Under den kommande veckan publiceras ytterligare titlar så du kommer att ha ett 15-tal olika böcker att välja bland.
  2. Skicka ett mejl till stickboksbloggen@gmail.com där du berättar vilken av böckerna du kommenterat, vilken av de tre titlarna du önskar vinna (Northern Knits, Sticka småvarmt eller Knitted Lace of Estonia) samt din postadress så vi kan skicka boken om du vinner.
Sista dagen för tävlingen är den 4 juni. OBS! Dragningen av de tre vinnarna kommer att göras från de mejl som skickats in!  Vinnarna presenteras här på bloggen söndag 6 juni.

1 kommentar:

  1. Stickning - ett hantverk att utveckla. Britt-Marie Christoffersson är en fantastiskt skicklig och innovativ stickerska. Boken - och vandringsutställningen - är ett under av finurligheter och kreativ matematik.

    SvaraRadera